De Masterclass wordt verzorgd door Deborah Nas en Paul Willems.

 

Deborah NasDeborah Nas

Deborah Nas is hoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation op de faculteit Industrieel Ontwerpen bij de TU Delft. “Wij zien nieuwe technologieën opkomen en vragen ons af ‘Wat kunnen bedrijven of organisaties daarmee?’ en ‘Hoe verandert dat businessmodellen, markten en strategieën?”, vertelt ze. 
Nas heeft eerder de masterclass Deelfietsen verzorgd in samenwerking met Acquire.
Ze is een inspirerende docent die met beide benen op aarde staat. Als professor én ondernemer weet ze haar brede praktijkervaring in innovatie en theoretische kennis in begrijpbare verhalen te vatten, ondersteund met inspirerende voorbeelden.

 Paul Willems

Paul WillemsPaul Willems is Innovatieadviseur. Hij werkt met bedrijven die hulp zoeken bij vernieuwing omdat ze nieuwe markten willen betreden, nieuwe diensten willen ontwikkelen of hun klanten een completere aanbod willen doen. “Dat gaat tegenwoordig altijd gepaard met het benutten van digitale mogelijkheden. Soms doordat digitale technieken het bedrijf in staat stellen om een dienst tegen lagere kosten te leveren. Maar heel vaak ook doordat je klanten de mogelijkheid geeft om zich digitaal real time te oriënteren, transacties te doen en aanvullende diensten te verkrijgen.”